Girls only MTB clinic

Hé stoere dame! Heb je zin om te leren mountainbiken? En doe je dat het liefst met andere vrouwen? Check dan even de Girls Only mountainbike clinic van iCycle. Zij hebben onder een grote groep (fietsende) vrouwen geïnformeerd naar de wensen en aan de hand van de resultaten een gedetailleerd clinic programma gelanceerd. Denk hierbij aan:

  • focus op techniek, zodat er goed aan de skills gewerkt wordt;
  • per oefening opties voor dames die op een hoger niveau fietsen;
  • aandacht voor meer zelfvertrouwen op de fiets;
  • kleine groepen, dus veel individuele aandacht;
  • niet persé een eigen fiets nodig, dus gemakkelijk om gewoon eens mee te doen;

Uit de vragenlijst is ook naar voren gekomen dat een serie aan lessen door velen gewaardeerd wordt. iCycle biedt daarom ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor een serie van 3 clinics. Alle clinics worden gegeven op het MTB-parcours van Amerongen. Je hebt twee opties: Een éénmalige clinic die wordt gegeven op zaterdag 14 oktober, en een clinic serie die wordt gegeven op de volgende 3 zaterdagen: 14, 21 en 28 oktober.

Let op: per clinic zijn slechts 10 plekken beschikbaar zodat er voor iedereen voldoende individuele aandacht is. Nieuwsgierig? Check de details en schrijf je in via iCycle.nu.

En wist je dat… iCycle speciaal voor dames een Facebook community in het leven heeft geroepen zodat je met elkaar kunt kletsen over fietsen of afspreken om met elkaar de parcours te ontdekken!